Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rokokko3255 Oliwia CC (3821 niezalogowanych)
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
me gusta español
Zgłoś wpis
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
No dobra, nie potraficie czytac, nie pamietacie/ nie wiecie co napisalyscie, wypowiedzi typu barbie - blondyna...... rozumiem problem: nie wasza wina, dla takich tez jest miejsce na ziemi
Zgłoś wpis
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Nie ma takiego słowa w naszym języku barbie-blondyna...najpierw radziłabym pouczyć się naszego ojczystego języka. I na pewno jesteś ostatnią osobą, która ma prawo mówić kto ma miejsce na ziemi a kto nie. No chyba że coś nie tak pod kopułką to trzeba poprosić na forum o adres dobrego psychiatry na pewno pomoże.
Zgłoś wpis
125 Postów

(Hanaszka)
Stały Bywalec
Hoy en día cualquier cosa que no quiero saber wiesz rozbawiłaś mnie Makaryna też Ci się nudzi widzę są inne sposoby skupiania na sobie uwagi ciao
Zgłoś wpis
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Nie ma takiego słowa w naszym języku barbie-blondyna...najpierw radziłabym pouczyć się naszego ojczystego języka. .

"a slowo stało sie ciałem i zamieszkało wsrod nas...”( J 1, 14 )
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
GosiaAurelia napisał:
Hanaszka mówiłam że PMS, a jeżeli to meżczyzna bo też taka opcja widnieje, to polecam siłownię. Raz odpręża, dwa można dać ujścia swoim emocją a trzy buduje nieźle ciało. ty raczej nie wygladasz jak osoba odwiedzajaca siłownię więc na twoim miejcu bym zamknął mordę i nie pouczał innych
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
DratilHelvete napisał:
GosiaAurelia napisał:
Hanaszka mówiłam że PMS, a jeżeli to meżczyzna bo też taka opcja widnieje, to polecam siłownię. Raz odpręża, dwa można dać ujścia swoim emocją a trzy buduje nieźle ciało. ty raczej nie wygladasz jak osoba odwiedzajaca siłownię więc na twoim miejcu bym zamknął mordę i nie pouczał innych

ło tak ło ???
Zgłoś wpis
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
DratilHelvete napisał:
GosiaAurelia napisał:

los lole je dowalil jak szczerbaty w suchary
a sie wyrobil jak gowno w betoniarce
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
oiom napisał:
DratilHelvete napisał:
GosiaAurelia napisał:

los lole je dowalil jak szczerbaty w suchary
a sie wyrobil jak gowno w betoniarce
kolejny troglodyta o elokwencji piłki do ping ponga
Zgłoś wpis
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
kolejny troglodyta o elokwencji piłki do ping ponga
wiem ze sie tak czuje , zwlaszcza ze atakujesz tylko kobiety
matka ci cycka nie dala bo jej dupe ruskie kalmuki obrabialy
ze masz taki uraz i kompleksy